VIDEO! Accident MORTAL cu 3 CAMIOANE. Alți 50 de ȘOFERI amendați pentru că nu au dat primul ajutor

VIDEO! Accident MORTAL cu 3 CAMIOANE. Alți 50 de ȘOFERI amendați pentru că nu au dat primul ajutor

50 de şoferi de TIR au fost amendaţi şi lăsaţi fără permis, în Germania. Ei au fost înregistraţi de poliţişti în timp ce fotografiau din mers un accident mortal, în care au fost implicate trei camioane.

Poliţia germană a anunţat că a înregistrat 50 de şoferi de camion care au trecut joi de dimineaţă pe lângă locului unui accident cu 3 camioane, filmân sau fotografiind scena cu telefonul mobil, în timp ce încetiniseră, pe banda opusă de mers. Accidentul a avut loc pe A1, în apropiere de Unna. Un şofer maghiar, altul polonez, au fost extrem de grav rănit, zbătându-se între viață și moarte, iar un şofer belgian a suferit răni uşoare.

"Din nefericire, scene de necrezut au avut loc pe banda opusă.", se arată în comunicatul poliţiei, citat de rtl.de. "Mulți șoferi au încercat să fotografieze persoanele vătămate grav, lipsite de ajutor. Datorită acestui comportament nesăbuit al şoferilor, pe banda opusă a existat un risc major de accidente, evitate în ultima secundă de cei care circulau în spatele oferilor fotografi de ocazie."

 Poliţia i-a înregistrat pe şoferii care filmau şi fotografiau şi aceştia vor fi sancţionaţi după identificare cu 150 de euro amendă şi suspendarea permisului pentru o lună.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.