Un jurnalist român a murit ucis de un șofer turc de camion Recomandat

Un jurnalist român a murit ucis de un șofer turc de camion

Ionuț Ivana, fost jurnalist și cameraman al site-ului Pe Motoare și bassistul formației de rock alternativ SeMnE, a murit ucis de un șofer de camion turc, în timp ce se afla în vacanță, în Bulgaria, la doar 45 de ani.
Tragedia s-a produs la a aproape trei ani de la moartea redactorului șef al aceeași Pe Motoare, Cristian Predoi, care a avut o soartă similară la doar 31 de ani.

Ionuț Ivana

Ionuț Ivana lucra cu jurnalistul și vloggerul Răzvan Exarhu.

Anunțul dispariției lui Ionuț Ivana a fost anunțat de mai multe cluburi moto din România, dar și de jurnalistul Răzvan Exarhu. Cei doi aveau o colaborare în prezent.

„Trebuia să filmăm un episod nou din #acdesiguranta , dar s-a scuzat că merge într-o vacanță cu prietenii bikeri, de la Freeriders. Ionut Ivana a murit în Bulgaria, practic ucis de un șofer de tir turc care conducea iresponsabil. Nu a fost accident de motor, se întâmpla același lucru și dacă ar fi condus o mașină. Ionuț a rămas fără tată la zece ani. Copilul lui are 6 ani. Restul se numește absurd.

 

A fost un om cu mult umor și o energie inepuizabilă. Va fi înmormântat azi la ora 13, la Cimitirul Sfânta Vineri. Camarazii lui motocicliști l-au vegheat două nopți la rând și au glumit, ca să nu se vadă că au ochii foarte roșii de la plâns: "Așa reușea el mereu să facă ceva, să ne strice concediul." O să ne fie dor de tine, Ramon! Dumnezeu să te odihnească. Să fiți ocrotiți!”, scria Exarhu, în urmă cu doar câteva ore.


CARAVANA SCANIA 2024


VERSUS SO3E05

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.