Un copil de doi ani, printre victimele unui accident cu un camion implicat

Un copil de doi ani, printre victimele unui accident cu un camion implicat

Circulaţia a fost îngreunată, joi după amiaza, pe DN1, în afara localităţii Săbolciu, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un TIR.

În urma impactului o persoană a trebuit descarcerată de echipajele ISU Crişana, a precizat la solicitarea BIHOREANULUI sergent-major Alina Butaci, printre victime numărându-se, totodată, şi un copil de doi ani.

Accidentul s-a petrecut pe o vreme ploioasă, fiind semnalat prin numărul de urgenţă 112 la ora 17.09. "Accidentul rutier s-a produs pe DN1 în afara localităţii bihorene Săbolciu. Au fost implicate un autoturism şi un autotren. Patru persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale. Traficul nu a fost blocat, însă pentru perioadă circulaţia a fost înrgreunată în zonă", a precizat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

 Video AICI

Din imaginile filmate de trecători se vede că autoturismul a ajuns în afara carosabilului.

În urma apelului la 112, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a mobilizat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de descarcerare grea, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor.

"Au fost patru victime, dintre care una, o persoană adultă, încarcerată. Printre victime se numără şi un copil de doi ani. Toţi patru au ajuns la spital în stare stabilă", a precizat sg. major Alina Butaci.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.