Tânără româncă, ucisă cu sălbăticie de fostul iubit, șofer de camion. A fost înjughiată de 20 de ori Recomandat

Tânără româncă, ucisă cu sălbăticie de fostul iubit, șofer de camion. A fost înjughiată de 20 de ori

O tânără mămică a fost ucisă în propria casă de fostul iubit, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților. Bărbatul a intrat cu forța peste ea, după ce a urmărit-o toată seara. Diana avea un băiețel de 4 ani și își făcuse un nou iubit, după ce se despărțise de criminal. Tocmai ce iî scrisese acestuia că ajuns cu bine, acasă.

Apar noi detalii despre crima din cartierul sibian Arhitecților, de sâmbătă noaptea, când un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a înjunghiat fosta iubită, chiar în apartamentul acesteia. A intrat cu forța peste ea, orbit de gelozie, după ce o urmărise toată ziua. Imediat după crimă, Viorel a fugit la Deva, la fratele lui, și acolo s-a predat poliției.

Criminalul, de profesie șofer de TIR, a susținut în fața anchetatorilor că s-ar fi împăcat cu victima, după ce se despărțiseră. Gelos, bărbatul de 40 de ani făcuse însă o obsesie pentru Diana și o amenințase în mai multe rânduri după despărțire. Tânăra obținuse un ordin de protecție împotriva lui și spera să fie lăsată în pace, mai ales că trecuse un an de la ruptura dintre ei. Apropiații victimei au infirmat că cei doi se împăcaseră. Femeia avea un nou iubit și lui i-a trimis ultimul mesaj înainte de a fi ucisă.

Apropiații Dianei au povestit că Viorel ar fi urmărit-o întreaga seară de sâmbătă, după care a intrat cu forța în apartamentul ei. „În acea seară ea a lucrat până la ora 21:00 la un magazin din mall. După lucru, a plecat cu mașina către părinții ei în localitatea Mârșa. Acolo s-a întâlnit cu băiatul cu care vorbea în prezent. La ora 21:30 a ajuns la Mârșa și a parcat mașina în fața blocului, aproape de locuința părinților, și a plecat cu mașina băiatului. Criminalul a urmărit-o tot drumul, probabil când i-a văzut a înnebunit de furie. La ora 23:10 s-au întors, fiecare cu mașina lui, ea a venit către Sibiu acasă, iar băiatul cu care vorbea a plecat la casa lui”, spun apropiații femeii, citați de Ora de Sibiu.

Potrivit surselor, agresorul s-a îndreptat către Sibiu și a ajuns în cartier înaintea ei. A așteptat-o să ajungă și a intrat cu forța în apartament. „Probabil el a plecat mai repede către Sibiu. Diana a vorbit cu băiatul ăsta până în apropierea casei. La ora 23:56 i-a dat mesaj că a ajuns acasă, el a întrebat-o dacă e bine și ea i-a spus că da”, mai spun apropiații sibiencei. Femeia a fost omorâtă câteva minute mai târziu. Fostul iubit a înjunghiat-o cu 20 de lovituri de cuțit. (stiridiaspora)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.