Șoferul a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat. Era singur pe drum Recomandat

Șoferul a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat. Era singur pe drum

Un sibian de 55 de ani a ajuns la spital după ce camionul în care se afla s-a răsturnat pe mijlocul drumului. Șoferul se deplasa pe drumul județean 106G spre localitatea Dobârca.


Din primele cercetări efectuate, se pare că șoferul autocamionului cu o capacitate de 12,5 tone, condus dinspre DN 1 spre localitatea Dobârca, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma evenimentului a fost rănit pasagerul autocamionului, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Sibiu. Șoferul autocamionului are 47 de ani și este din Șelimbăr.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului rănit și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu, conștient, cu dureri lombare și cervicale, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Traficul este blocat. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.