Şofer de camion mort într-un accident în Germania. Acasă, era aşteptat de cei doi copii Recomandat

Şofer de camion mort într-un accident în Germania. Acasă, era aşteptat de cei doi copii

Sfârşit cumplit pentru un şofer român de camion, în Germania. Laurențiu abia împlinise 50 de ani pe 5 octombrie şi a ales să lucreze în străinătate pentru a-şi putea întreţine cei doi copii de 20 şi 23 de ani la facultate. Nimeni nu a bănuit că avea să fie ultima sa cursă.

Bărbatul din judeţul Teleorman şi-a găsit sfârşitul pe un drum din apropierea orașului german Fürstenau.

Un şofer polonez de 26 de ani aflat la volanul unui VW-ul Tiguan a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu camionul condus regulamentar de bărbat.

Ambii şoferi au murit pe loc în urma impactului violent. Anchetatorii au găsit în maşina conducătorului auto vinovat mai multe dovezi ale consumului de alcool și droguri.

Vestea morţii tatălui lor a căzut ca un trăsnet pentru cei doi copii ai românului. „Tăticul meu bun, nu pot să cred așa ceva… Unde te mai găsesc eu pe tine? Lucra în Germania ca să mă țină în facultate, în momentul accidentului se întorcea de la muncă probabil. Nu știm prea multe amănunte încă nici noi, fratele meu a ajuns deja acolo, în Germania, dar azi e duminică și nu se poate face nimic. A murit nevinovat, abia împlinise 50 de ani, pe 5 octombrie”, a povestit Maria Ioana, fiica sa.



TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.