Probleme la Podul peste Dunăre de la Brăila

Probleme la Podul peste Dunăre de la Brăila

Podul de peste Dunăre a intrat în reparații. Prima bandă de pe sensul spre Brăila este decopertată pentru reabilitare. În perioada 15-16 iulie, în intervalul orar 11.00-19.00, vor fi instituite restricții de circulație pentru autovehiculele de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone, pe drumurile naționale din județ, informează IPJ Brăila.


Totodată, pe DN 2S – Podul Brăila-Tulcea, pe sensul de mers Măcin-Brăila, între km. 4,8 – 6,8, se efectuează lucrări de reparații pe banda nr. 1, circulația desfășurându-se pe o singura bandă de circulație, respectiv banda nr. 2, cu restricție de viteză la 30 km/h.

Sunt restricții de circulație la Podul peste Dunăre și pe toate drumurile naționale din județ, în contextul avertizărilor de caniculă.

„Informăm faptul că pe DN 2S – Podul Brăila-Tulcea, sunt efectuate lucrări de reparații, situația prezentându-se astfel: pe sensul de mers Măcin-Brăila, între km. 4,8 – 6,8 se efectuează lucrări de reparații pe banda nr. 1, circulația desfășurându-se pe o singura bandă de circulație, respectiv banda nr. 2, cu restricție de viteză la 30 km/h, întrucât suprafața asfaltică prezintă denivelări.

Totodată, în contextul avertizărilor de caniculă – COD ROȘU – privind înregistrarea unor temperaturi extreme, emise de către ANM, pentru protejarea și conservarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, în perioada 15-16 iulie 2024, în intervalul orar 11.00-19.00, vor fi instituite restricții de circulație pentru autovehiculele de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone, pe drumurile naționale din județ.


SCHMITZ PRE-IAA 2024


IVECO eDAILY
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.