Italia. Ce a făcut un șofer profesionist român după ce doi tâlhari i-au făcut pană și au încercat să-l jefuiască Recomandat

Imagine cu titlu strict ilustrativ Imagine cu titlu strict ilustrativ

Un șofer profesionist român a fost aproape să fie jefuit, însă cei doi care au vrut să-l fure au ajuns pe mâna carabinierilor după ce conaționalul nostru a dat dovadă de curaj, în Pesaro, Italia.

Șoferul român de camion s-a oprit în fața unui supermarket, în iulie 2022, pentru a descărca niște marfă.

El a observat pe cineva care se plimba în jurul camionului lui și i s-a părut suspect. A pornit din nou, dar după câteva zeci de metri a observat că o anvelopă este spartă.

A coborât din vehicul pentru a verifica starea cauciucului. Dar doi bărbați l-au urmărit cu un Peugeot. Sunt aceleași persoane pe care le-a observat și la supermarket.

Cei doi au încercat să profite de distragerea șoferului pentru a încerca să se strecoare în cabină și să-i ia borseta cu banii din interior. Dar, cu coada ochiului, românul i-a văzut pe cei doi, a țipat la ei, iar bărbații au fugit.

Patru luni mai târziu, în aceeași parcare a supermarketului, șoferul român de camion zărește din nou mașina Peugeot, notează numărul de la placa de înmatriculare și face o plângere.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi infractori, iar românul spune că i-a recunoscut pe amândoi. Joi au fost audiați polițistul care a văzut imaginile sistemului de supraveghere video și un angajat al supermarketului.

„Trebuie să fie o greșeală”, spune apărătorul unuia dintre cei doi acuzați, avocatul Luca Garbugli. „În ziua în care a avut loc tentativa de furt, clientul meu era în arest la domiciliu”.

Cei doi sunt acuzați acum de tentativă de furt și așteaptă decizia judecătorului.


HOLLEMAN AGABARITIC


STAREA TRANSPORTURILOR- GEORGE NIȚĂ

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.