Impact violent cu un camion

Impact violent cu un camion

Un șofer a scăpat cu viață ca prin minune, în această dimineață, după un accident de circulație petrecut la ieșirea din Slatina spre Valea Mare. Acesta a intrat în coliziune cu un TIR, după care s-a răsturnat pe câmp. Victima a ajuns la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Accident violent, în această dimineață, la ieșirea din Slatina spre Valea Mare. Au fost implicate un autoturism, condus de un bărbat de 50 de ani, din localitatea Corbu, și un TIR, condus de un bărbat, de 45 de ani, din localitatea Poboru. După impactul cu TIR-ul, mașina s-a răsturnat pe câmp.
În accident a fost rănit șoferul autoturismului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Din fericire, acesta nu a suferit răni grave.
Martorii spun că au văzut TIR ul care a semnalizat schimbarea direcției de mers, în timp ce autoturismul se afla în depășire.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.