Femeie prinsă sub roțile unui camion. Traversa neregulamentar Recomandat

Femeie prinsă sub roțile unui camion. Traversa neregulamentar

Un accident mortal s-a produs miercuri dimineața, 26 iulie 2023, pe strada principală din municipiul Drăgășani - Vâlcea, unde o femeie care traversa prin loc nepermis a fost strivită sub roțile unui TIR.

„Membrii echipajelor SMURD și descarcerare, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, au fost solicitați în această dimineață la un accident rutier produs în localitatea Drăgășani, pe strada Tudor Vladimirescu. Potrivit spuselor apelantului, un pieton a fost lovit de un autotren și a rămas blocat sub acesta”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

La intervenție a fost trimisă o autospecială de Descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.
Reprezentanții Poliției Județene Vâlcea au precizat că apelul la 112 a venit în jurul orei 8:50: „Poliția Municipiului Drăgășani a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie se află sub un TIR”.

Autovehiculul condus de un bărbat de 59 de ani din Drobeta Turnu-Severin a acroșat-o pe femeia de 55 de ani în timp ce aceasta traversa strada neregulamentar.

„La sosirea echipajelor de intervenție, persoana era în stare gravă, blocată sub autotren. Din păcate, după efectuarea manevrelor de descarcerare, medicul de la ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul persoanei, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața”, a mai menționat reprezentantul ISU Vâlcea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ: „Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”.

Cel mai probabil șoferul nici măcar nu a văzut-o pe femeie sau dacă a văzut-o a fost mult prea târziu.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.