A intrat cu mașina de 30.000 euro sub un camion

A intrat cu mașina de 30.000 euro sub un camion

Andi Constantin a fost la un pas de tragedie, după ce, în urmă cu câțiva ani, mai exact pe când el avea doar 24 de ani, a fost implicat într-un accident rutier care ar fi putut să se termine groaznic.

Era la volanul unei mașini pe care abia și-o achiziționase, în valoare de 30 de mii de euro. Doar o clipă de neatinție a dus la un deznodământ de coșmar. Din fericire, tânărul a scăpat fără răni foarte grave. 

Andi Constantin: „M așina din fața mea a frânat brusc”

Tânărul și-a amintit cu groază de acele momente. A povestit pas cu pas ceea ce s-a întâmplat și cum a ajuns să fie implicat într-un accident rutier atât de grav.

 „Imediat cum mi-am cumpărat mașina am intrat cu ea sub un TIR. După un drum lung, de vreo șase ore, eram cam obosit, aveam 80 de kilometri la oră, eram pe pilot automat și mașina din fața mea a frânat brusc. Eu mă așteptam să o reducă treptat, nu să frâneze brusc și eu atunci am redus viteza de la 80 la 60 de kilometri pe oră și în secunda aia am fost sub TIR.

 A fost o secundă de neatenție. A venit poliția, ambulanța, am avut un deget rupt și nasul spart. Eu atunci am auzit și văzut totul cu încetinitorul, eram bulversat, abia când m-au scos de acolo mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Nu înțelegeam de ce mi s-a întâmplat mie asta. TIR-ul nu era staționat neregulamentar, a urmat un proces foarte lung de 2-3 ani. Eram singur și bine că a fost așa că mașina a intrat mai mult cu partea dreaptă sub TIR”, a spus Andi Constantin  la un poste de televiziune. (wowbiz)

Întreaga percepție despre viață i s-a schimbat și a început să vadă totul diferit. După ce și-a pierdut mașina, implicit și cei 30 de mii de euro, a avut o perioadă în care a fost devastat, dar la scurt timp a realizat că nu trebuie să pună atâta preț pe obiecte, ci altele sunt lucrurile importante în viață. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.