Marți, 02 Iulie 2024 - TIRMagazin.ro

VIDEO Când se deschide un nou tronson din Autostrada Craiova - Pitești

La final de 2024, șoferii vor putea circula doar pe sectorul Colonești – Albota al drumului expres DEx12 Craiova – Pitești, nu și pe restul tronsonului până la Oarja/Catanele, în ciuda promisiunilor constructorului UMB și a oficialilor CNAIR și ai Ministerului Transporturilor, estimează asociația Pro Infrastructură. Pe de altă parte, aceștia notează că șantierul turcilor de la Ozaltin arată foarte bine pe Drumul Expres DEx12 între Balș și Craiova.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Lărgirea autostrăzilor care pleacă din București, un nou eșec

Compania de Drumuri a anulat oficial, pe 19 iunie, și a doua licitație pentru lărgirea autostrăzilor care pornesc din București (studiu de fezabilitate), arată datele consultate de Economedia în SEAP. Informația privind anularea licitației a apărut în ianuarie, dar a durat 5 luni ca anularea să devină oficială în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice.

Citeşte mai departe ...

Cine e vedeta TV care a fost implicată într-un accident de camion?

Emily Burghelea a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Taxiul în care se afla s-a izbit frontal de un TIR. Celebra influenceriță se află cu familia în vacanță, în Mauritius. În momentul când a avut loc accidentul, ea se îndrepta către aeroport cu un taxi, alături de nașa ei. Chiar ea a povestit totul pe Instagram.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.