VIDEO: Un camion a spulberat două mașini

VIDEO: Un camion a spulberat două mașini

Azi în jurul orei 13.15, pe DN 22, către Cataloi a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a două persoane. Martorii ne-au transmis că un TIR a spulberat două autoturisme, unul înmatriculat în Tulcea şi unul în Sibiu, iar două persoane sunt încarcerate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 22, între localitățile Tulcea și Cataloi, județul Tulcea, după ce s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren. În urma impactului, 3 persoane au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate. Traficul rutier este oprit întrucât după impact, autotrenul a rămas imobilizat de-a latul pe carosabil. Se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de aproximativ 60 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN22-E87 ( Cataloi-Tulcea) a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în coliziune cu un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de aproximativ 45 de ani, din Tulcea, care circula din sensul opus.

Pentru a evita impactul cu cele două autovehicule implicate în accident, o femeie de aproximativ 25 de ani, din Tulcea, a pierdut controlul asupra direcției autoturismului pe care-l conducea, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
În urma accidentului au rezultat decesul conducătorului de 60 de ani, rănirea unei femei de 50 de ani ( pasager în același auto) şi rănirea femeii de 25 de ani.

UPDATE – ora 15.20 – Informare ISU Tulcea

În jurul orei 13:20, a avut loc un accident rutier pe DN 22 ( E87 ) între municipiul Tulcea și localitatea Mihail Kogălniceanu (zona pod CFR), în care au fost implicate un autotren și două autoturisme.
Două persoane aflate într-unul dintre cele două autoturisme au rămas încarcerate.
La fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje ale Detașamentului de pompieri Tulcea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.
Cele două victime au fost descarcerate și, din nefericire, bărbatul (64 ani) era decedat, iar femeia (50 ani) în stare conștientă a fost transportată la spital.
Conducătorul auto din celălalt autoturism, o persoană de sex feminin în vârstă de 23 de ani a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportată la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.