VIDEO. Șofer, decedat după ce a adormit la volan. A intrat cu duba într-un camion

VIDEO. Șofer, decedat după ce a adormit la volan. A intrat cu duba într-un camion

Dezastru pe o șosea din Hunedoara, în această dimineață. Un șofer a murit pe loc, după ce a adormit la volanul unei dubițe și a intrat într-un TIR.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că un bărbat ce conducea o autoutilitară din direcția Hațeg-Simeria, ar fi adormit la volan și a intrat frontal într-un TIR, care circula din sens opus.

Pompierii Detaşamentului Deva au deplasat la locul indicat prin 112 efective specializate în descarcerare, stingere şi prim ajutor.

Ajunşi rapid pe DN 66, în localitatea Băcia, pompierii au găsit la locul impactului violent între un autotren şi o autoutilitară un bărbat decedat şi un altul rănit. Împreună cu personalul medical al SAJ, pompierii au acordat îngrijiri medicale conducătorului autotrenului ce prezenta multiple traumatisme. Acesta a fost stabilizat şi transportat la UPU Deva.

Şoferul autoutilitarei, un bărbat decedat de aproximativ 30 de ani, a fost extras de echipa de descarcerare de sub resturile autovehiculului ce a fost proiectat pe câmp.

 Traficul în zonă este restricționat și, potrivit DRDP Timişoara, se estimează reluarea circulației pe ambele sensuri în jurul orei 10.00.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.