VIDEO Momentul în care o mașină lovește un camion oprit

VIDEO Momentul în care o mașină lovește un camion oprit

Momentul cumplitului accident care a avut loc în Sibiu, luni noapte, și s-a soldat cu moartea a doi tineri, a fost filmat de o cameră video.Polițiștii au transmis că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un TIR parcat pe marginea părții carosabile.În urma impactului, doi tineri, de 19 și 20 de ani, au murit.

Încă doi tineri, de 20 și 22 de ani, au ajuns în stare gravă la spital. 


Într-un comentariu, un internaut spune că la locul accidentului este o gură de canal, pe care este posibil ca șoferul să fi încercat să o ocolească.”Încerc să-mi dau seama dacă a depășit prin dreapta și s-a speriat de TIR-ul oprit sau a tras de volan ca să ocolească gaura de canal (așa cum, din păcate, facem toți ca să nu ne rupem mașinile ).

E posibil să fie și combinația dintre depășire pe dreapta cu revenire pe bandă când a văzut și gaura de canal. Oricum ar fi, schimbările bruște de direcție duc imediat la pierderea aderenței în perioada aceasta, chiar dacă nu e gheață pe jos (e suficientă și sarea lăsată de utilajele de deszăpezire). Drum lin și recuperare cât mai rapidă pentru supraviețuitori”, a scris acesta.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.