Un șofer a murit după ce a intrat cu BMW-ul sub camion Recomandat

Un șofer a murit după ce a intrat cu BMW-ul sub camion

Accident șocant pe autostrada A4 din Italia, soldat cu moartea unui bărbat de 48 de ani, soț și tată iubitor, pasionat de muzică și motociclete.

Bărbatul se afla la volanul unui BMW când, din motive care încă nu au fost stabilite, a intrat cu viteză sub uncamion care transporta cherestea. A murit pe loc. 

Tragedia s-a produs pe A4, în după-amiaza zilei de marți, 18 octombrie 2022, chiar înainte de ora 17.30, pe tronsonul dintre joncțiunea San Stino di Livenza și joncțiunea Portogruaro. O porțiune a autostrăzii considerată blestemată, din cauza numeroaselor accidente tragice care se produc aici.

Maurizio Durì, un manager de 48 de ani din Friuli, cu domiciliul în Udine și originar din Buttrio, se afla la volanul mașinii sale și conducea în direcția Trieste când, se pare, nu a observat că autocamionul este oprit, ajungând cu BMW-ul sub remorca plină cu lemne.

O dinamică similară cu nenorocirea de la San Donà, în care șapte persoane au murit pe 7 octombrie, după ce microbuzul în care se aflau a intrat cu viteză într-un camion staționat.



TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.