Un camion a derapat și a lovit un alt autoturism

Un camion a derapat și a lovit un alt autoturism

Astăzi, în jurul orei 10:40, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN2A, în care au fost implicate un autocamion (fără marfă) și un autoturism.


La locul solicitării s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și un echipaj SAJ Ialomița. În urma evenimentului au rezultat două victime, șoferii celor două autovehicule, cu vârstele de aproximativ 46 ani și 53 ani, conștiente și neîncarcerate. Victimelor le-a fost acordat primul ajutor medical de către echipajele de la locul intervenției; după examinare, acestea au refuzat transportul la spital.
Militarii au acționat pentru eliberarea și sablarea carosabilului, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. ISU Ialomița

IPJ Ialomița: La data de 14.06.2020, în jurul orelor 10,30, în timp ce un bărbat conducea un ansamblu de vehicule pe DN 2A E60 din direcția Constanța către București, ajungând la km 39 +800 m, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, pătrunzînd pe contrasens și impactand în partea laterală stânga un autoturism condus regulamentar din sensul opus de mers, în urma coliziunii rezultând pagube materiale.

 


Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscop rezultatul fiind negativ în ceea ce-l privește pe șoferul TIR, ului, referitor la conducătorul autoturismului rezultatul fiind 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional, șoferului autoturismului fiindu-i reținut și permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 zile.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.