Șoferul de CAMION care a ucis 10 oameni în accident se grăbea să meargă la pescuit

Șoferul de CAMION care a ucis 10 oameni în accident se grăbea să meargă la pescuit

Accidentul din Ialomița. Viorel Ștefan Ilie avea 43 de ani și era șofer profesionist cu experiență. În noaptea tragediei din Ialomița, se oprise să-și ia o cafea, iar câteva minute mai târziu, avea să intre cu TIR-ul pe care îl conducea într-un microbuz și să omoare nouă oameni. A murit și el. Oboseala n-ar fi motivul pentru care bărbatul a intrat pe contrasens. Polițiștii așteaptă rezultatele tahografului din cabina TIR-ului.

Accidentul din Ialomița. Șoferul TIR-ului este Viorel Ştefan Ilie avea 43 de ani și era din Poiana, scrie Observator.tv. Se pare că acesta a condus toată noaptea înainte să intre pe contrasens și să lovească microbuzul în care se aflau angajați ai Mega Image.

„Înainte să se producă impactul, la 4:45, am fost informat de Poliţie, şoferul a oprit cu 3 km înainte de producerea acestui accident pentru a-şi achiziţiona o cafea la popasul din localitatea Malu. Deci, până nu se va termina ancheta, nu vreau să mă antepronunţ, dar nu cred că a fost oboseala în cazul acestui incident”, a declarat ministrul Transporturilor, într-o conferință de presă.

Potrivit unor surse citate de Observator.tv, Ștefan Ilie, șoferul de TIR care a provocat accidentul din Ialomița, se grăbea să ajungă acasă, să plece la pescuit.

Rezultatul tahografului din cabina TIR-ului va lămuri cauza accidentului din Ialomița

„Avem experţii de la ISCTR, RAR cât şi experţii de la firma producătoare a tahografului care încearcă să identifice datele, să vedem exact şi viteza de deplasare cu care s-a încadrat în această curbă şoferul de tir înainte să se producă accidentul. Drumul era marcat corespunzător şi semnalizat deci nu a fost o problemă legată de partea de elemente de siguranţă a drumului”, a mai spus ministrul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.