Șofer român de camion nu a plătit taxe de autostradă de 10.000 euro Recomandat

Șofer român de camion nu a plătit taxe de autostradă de 10.000 euro

Mii de vehicule circulă zilnic pe autostrăzile franceze. Prin urmare, se comit numeroase infracțiuni, în special de către cei care încearcă să profite de sistem, refuzând să plătească taxa de drum.

Recent, o serie de fraude cu taxă de drum au fost descoperite când autoritățile au arestat un șofer de camion român pe autostrada A7, între Montélimar și Orange. Pe o perioadă de aproape trei luni, acesta a forțat în mod repetat barierele de taxare, evitând astfel să plătească o sumă considerabilă di taxe.

Tehnica șoferului român este de o simplitate deconcertantă.

De fiecare dată când trece printr-o zonă de taxare, se apropie suficient de mult de bariere pentru a declanșa dispozitivul și a le face să se ridice. Cu toate acestea, el nu a fost chiar atât de inteligent. Vinci Autoroutes plănuise din timp să îl prindă. Instalaseră camere de supraveghere și sisteme de avertizare de-a lungul autostrăzii. Acest lucru a permis ca frauda să fie detectată rapid. Grație aceste măsuri de securitate, concesionarul a reușit să depisteze frauda și să o raporteze autorităților competente.

Sursa AICI


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.