O familie s-a trezit cu un camion în casă. A intrat pe contrasens

O familie s-a trezit cu un camion în casă. A intrat pe contrasens

Șoferul autovehiculului a pierdut controlul direcției și a pus la pământ gardul unei case, iar apoi a intrat direct în imobil. Polițiștii investighează cauzele accidentului rutier.

Un accident grav a avut loc marți, 20 decembrie, în comuna Brusturoasa, județul Bacău. Șoferul unui TIR a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu viteză într-o casă.

Potrivit primelor informații, conducătorul auto ar fi pătruns pe contrasens, lovind și un autoturism care circulă regulamentar, înainte de a culca la pământ gardul unei case și a intra apoi în imobil.

 

Șoferul a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că nu a consumat alcool. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care conducătorul auto a pierdut controlul direcției și a provocat accidentul rutier.

Un alt TIR a provocat daune importante într-o comună din județul Galați, după ce a pătruns în curtea unei case. Pe 8 noiembrie, Poliția Galați a fost sesizată printr-un apel la 112 despre faptul că pe DN26, în interiorul localității Șivița, din județul Galați, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat de 21 ani din Ucraina, în timp ce conducea un tir înmatriculat în țara de domiciliu, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați spre vama Oancea, a adormit la volan.

În acel moment, șoferul a pierdut controlul direcției de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal și a pătruns în curtea unei proprietăți, unde a lovit un autovehicul parcat. (adevarul.ro)


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.