Haos pe șosea după un accident cu un camion, autoutilitară și autoturism

Haos pe șosea după un accident cu un camion, autoutilitară și autoturism

Circulaţia pe DN 5, între Bucureşti şi Giurgiu, a fost blocată complet timp de două ore, joi dimineaţă, în urma unui accident în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi un autoturism, toate înmatriculate în Bulgaria şi conduse de cetăţeni bulgari.

ISU Giurgiu a fost solicitat în această dimineaţă să intervină pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, între localităţile Uzunu şi Plopşoru, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, încărcat cu ulei comestibil, o autoutilitară şi un autoturism. În autovehicule se aflau doar conducătorii auto.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. Din fericire, în urma impactului au rezultat doar pagube materiale", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Nicoleta Beianu.

În urma accidentului, circulaţia a fost blocată complet pe ambele sensuri. Ulterior a fost redeschis sensul de mers spre Bucureşti, autoutilitara şi autoturismul fiind scoase în afara părţii carosabile

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.