Marți, 07 Mai 2019 - TIRMagazin.ro

Drumul expres Craiova - Pitești blocat de sonde de gaz

Ca să evite sondele de gaze din zona Ghercești, șefii de la Drumuri au convenit cu italienii de la Tirena Scavi să modifice traseul primului tronson al drumului expres Craiova-Pitești pe circa 40% din cei 17,7 kilometri. Informația apare într-un document oficial al Companiei de Administrare a Infrastructurii (CNAIR) și a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO: Cisternă cu 27 t de combustibil, cu peste 120 la oră pe autostradă

Un șofer profesionist a fost suprins circulând cu peste 120 la oră pe autostradă cu o cisternă încărcată cu cu 27 de tone de combustibil. Şoferul e fericit şi filmează în timp ce apasă la podea aceleraţia: "Lume, lume!", strigă el.
Un șofer de camion nesăbuit care a transportat mărfuri periculoase a declanşat toate alarmele poliţiei pe A9, în Spania, în apropiere de La Coruna. El conducea cu viteză maximă cisterna şi filma în acelaşi timp. S-a întâmplat pe 25 aprilie, iar poliţia a reuşit să-l identifice pe şofer.Cisterna plină mergea spre Madrid, pe A9, iar şoferul a apăsat pedala de acceleraţie la podea, acul de pe bord ducându-se dincolo de limita maximă, 120 la oră. Şi asta întro porţiune cu limită de viteză 70 la oră.
Şoferul a început să strige surescitat, în timpul filmării, în timp ce un autoturism încearcă să îl depăşească pe banda din stânga: "Nu o faci, chiquilin (expresie intraductibilă n.r.), dă-i în față, la naiba, lume, lume!"
Şoferul identificat a fost amendat cu 500 de euro şi a pierdut 6 puncte de pe permisul de conducere, scrie Faro de Vigo.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CFR anunță pierderi de sute de milioane

CFR Călători estimează pierderi de 431,05 milioane lei în acest an, la venituri totale de 2,136 miliarde lei, şi va aloca 860,25 milioane lei pentru reparaţii, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli al companiei, publicat în dezbatere de Ministerul Transporturilor, acţionarul majoritar al societăţii.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.