BREAKING NEWS. Foto: Șofer de CAMION MORT după ce TIR-ul s-a răsturnat

BREAKING NEWS. Foto: Șofer de CAMION MORT după ce TIR-ul s-a răsturnat

Grav accident rutier în judeţul Hunedoara, în localitatea Gothatea, după ce un şofer de TIR care transporta carne s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Şoferul TIR-ului, rămas încarcerat, a fost declarat decedat.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, vineri dimineaţa a avut loc un accident rutier în localitatea Gothatea.

”Accident mortal pe drumul între Ilia şi Gurasada. Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în prim ajutor şi descarcerare intervin la accidentul rutier în care a fost implicat un autotren ce s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier şoferul camionului a decedat, fiind încarcerat. În sprijinul pompierilor acţionează şi un echipaj al Drumurilor Naţionale pentru scoaterea victimei şi ridicarea camionului”, a transmis ISU Hunedoara.

Reprezentanţii IPJ Hunedoara au anunţat că şoferul avea 40 de ani şi era din judeţul Prahova.

”Şoferul este încarcerat (40 ani, din judeţul Prahova). Traficul rutier nu e afectat. TIR-ul se deplasa pe sensul Deva-Arad, e înmatriculat în judeţul Argeş si transporta carne”, a mai precizat IPJ Hunedoara

Urmează ca poliţiştii să stabilească exact cum a avut loc accidentul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.