OK TRUCKS ROMÂNIA LANSEAZĂ CAMPANIA DE TRADE-IN EURO 6 Recomandat

OK TRUCKS ROMÂNIA LANSEAZĂ CAMPANIA DE TRADE-IN EURO 6

Prin intermediul noii campanii lansate de divizia de vehicule rulate a brandului Iveco, OK TRUCKS are ca principal obiectiv întinerirea parcurilor de vehicule ale transportatorilor români, prin achiziționarea unui Iveco Stralis Euro 6 semi-nou, în schimbul vehiculului lor vechi!

Astfel, până în data de 30 Aprilie 2019, puteți participa cu vehiculul dumneavoastră vechi, la această campanie, în orice sediu OK TRUCKS din țară. Orice autoutilitară, autoturism, sau cap tractor este eligibil pentru Trade-In, indiferent de vechime. Singura condiție este ca acesta să aibă o normă de poluare sub cea Euro 6.
Vehiculele oferite de către OK TRUCKS sunt Iveco Stralis, Euro 6, cu o vechime maximă de 4 ani. 70 la sută dintre acestea au și garanție, valabilă pentru un an de zile. Avantajele deținerii unui Iveco Stralis Euro 6 constau în costurile mici de întreținere și fiabilitatea. Iveco a fost primul producător de vehicule comerciale care a reușit să atingă standardul de poluare Euro 6 fără utilizarea unui sistem EGR. Astfel, prin faptul că această componentă nu este folosită, Iveco Stralis SCR ONLY este mai fiabil, mai puternic și are un cost total de operare mai scăzut față de modelul anterior. Având în vedere faptul că OK TRUCKS reprezintă divizia de rulate a brandului Iveco, toate vehiculele comercializate de către aceasta sunt inspectate și certificate de specialiștii brandului italian. De asemenea, OK TRUCKS pune la dispoziția clienților săi și servicii de After-Sales dezvoltate, service-uri certificate și servicii de asistență internațională precum Mobility-Care.
OK TRUCKS România oferă persoanelor care doresc să achiziționeze un Iveco Stralis Euro 6, posibilitatea finanțării cu un avans de doar 5 la sută, ofertă valabilă de asemenea în cadrul campaniei de Trade-In.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.