Un șofer român a murit în urma impactului dintre două camioane Recomandat

Un șofer român a murit în urma impactului dintre două camioane

Patru persoane au murit în urma unei coliziuni între două camioane, pe drumul departamental D142 la Fontainebleau (Seine-et-Marne), petrecut vineri seara. În urma accidentului a izbucnit un incendiu masiv, la fața locului intervenind numeroase mijloace de salvare.

Patru persoane au murit, vineri, în urma unui accident petrecut pe drumul departamental D142, între Melun și Fontainebleau (Seine-et-Marne). Două camioane, circulând în sensuri opuse, s-au ciocnit violent în jurul orei 22.00.

Conform informațiilor publicate de Actu17.fr, unul dintre camioane ar fi părăsit banda sa dintr-un motiv încă nestabilit, și a intrat pe contrasens, provocând coliziunea. Impactul, de o violență ieșită din comun, nu a lăsat nicio șansă celor doi ocupanți ai cabinelor fiecărui vehicul, toți decedați pe loc.

Doi șoferi au fost aruncați efectiv din cabina lor, în timp ce ceilalți doi au trebuit să fie descarcerați de către echipele de salvare.

Cele două vehicule implicate, înmatriculate în Franța, transportau diverse colete și cutii. Până în prezent, doar identitatea unuia dintre șoferi, un bărbat de origine română, a fost confirmată. Autoritățile așteaptă încă identificarea celorlalte trei victime.

Incendiu puternic în urma coliziunii

Accidentul a provocat, de asemenea, un incendiu, necesitând intervenția rapidă și masivă a serviciilor de salvare. Aproximativ 75 de persoane de intervenție, susținute de circa douăzeci de mijloace terestre, au fost mobilizate. Unități de pompieri din zece centre de intervenție diferite au fost trimise la fața locului, conform informațiilor La République de Seine-et-Marne.

A fost deschisă o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale acestei tragedii. Primele ipoteze sugerează o nerespectare a regulilor de circulație și o viteză excesivă, dar detaliile precise și cauzele accidentului urmează să fie confirmate. (stiridiaspora)


STEFAN BANICA JR


Starea- George Nita

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.