Șofer de camion, căutat pentru că ar fi „împins” o șoferiță într-un cap de pod Recomandat

Șofer de camion, căutat pentru că ar fi „împins” o șoferiță într-un cap de pod

Două femei au ajuns ieri la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, în localitatea Dipșa. Șoferița ar fi încercat să evite impactul cu un TIR. Bărbatul care conducea TIR-ul a părăsit locul accidentului, fiind găsit de polițiști în Bistrița.


„În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal întocmit, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că șoferul unui ansamblu, format din cap tractor și remorcă, care se deplasa pe aceeași direcție cu autoturismul condus de femeia de 50 de ani, ar fi efectuat o manevră de depășire a acesteia fără a se asigura că poate face această manevră în condiții de siguranță„, potrivit IPJ BN.

În timpul manevrei, ansamblul ar fi pătruns parțial pe banda de circulație, iar pentru a evita impactul cu acesta, femeia ar fi ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod.

 

„Ulterior, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Bistrița, a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști pe raza municipiului Bistrița. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, mai spun cei de la IPJ BN.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.