O fată, care mergea noaptea cu bicicleta, lovită de un camion condus de un şofer beat Recomandat

O fată, care mergea noaptea cu bicicleta, lovită de un camion condus de un şofer beat

Accidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, 13 / 14 iulie, în jurul orei 02:00, între Tălmaciu şi Veştem, judeţul Sibiu. Victima a ajuns la spital.

Coliziunea a avut loc la km 258 + 200 m, al DN7 / E 81, la ieşire din Defileul Oltului, spre municipiul Sibiu. Şoferul era aproape de comă alcoolică. „Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un ansamblu TIR, condus dinspre Tălmaciu II spre Punct Control Veştem, din cauze ce vor fi stabilite în urma anchetei, a acroşat o biciclistă care circula în aceeaşi direcţie de mers, o minoră în vârstă de 14 ani, din Sebeşu de Jos. În urma coliziunii, minora a suferit vătămări corporale şi a fost transportată la spital”, a comunicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter despre cum s-a produs acest accident.

La volanul TIR-ului se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Bucureşti. În urma testării alcoolscopice a reieşit că acesta se urcase băut la volan, rezultatul indicând 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.   „În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influenţa alcoolului, urmând a fi stabilite cauzele şi circumstanţele exacte care au dus la producerea acestui accident rutier”, a mai menţionat sursa citată.   Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Alina Voina, la intervenţie a ajuns un echipaj SMURD cu medic: „Persoana în vârstă de aproximativ 14 ani a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Luther, cu un traumatism toracic”.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.