De ce a fost împușcat șoferul moldovean de colegul de camion. „al lui e mai frumos” Recomandat

De ce a fost împușcat șoferul moldovean de colegul de camion. „al lui e mai frumos”

Mărturisirea șoferului de camion care a tras cu pistolul într-un bărbat de 60 de ani: "Nu este corect că i-au repartizat vehiculul cel mai nou, în timp ce pe mine m-au lăsat să conduc cel mai vechi și cu cei mai mulți kilometri".


Dispute de muncă și invidie față de cel mai recent sosit, căruia compania i-a atribuit cel mai nou și mai arătos camion. Astfel, un șofer de camion în vârstă de 58 de ani, de origine calabreză, a așteptat ca colegul său să își termine tura și l-a împușcat. S-a întâmplat vineri după-amiază în curtea unei companii de transport din Brivio, în zona Brianza din Lecco, după cum relatează Il Giorno. Victima, un bărbat moldovean în vârstă de 60 de ani care locuia în zonă, cobora din vehicul, după ce își terminase livrările, când un foc de armă l-a lovit în umăr.

Speriat, îndurerat și fără să înțeleagă ce se întâmplase cu adevărat, în loc să ceară ajutor, acesta s-a urcat în mașină și a mers la urgențele spitalului din Merate, unde a declarat că cineva l-a împușcat. A scăpat cu răni minore, glonțul a zgâriat o arteră, fără să atingă vreun organ vital: după câteva ore a fost externat.

Șoferul camionului care a tras focul de armă a fost inculpat. Acesta a declarat carabinierilor că a făcut-o din gelozie față de ultimul venit în companie: "Nu este corect că îi atribuie lui cel mai bun și mai nou camion, în timp ce pe mine mă pun să conduc cel mai vechi și mai kilometric vehicul", mărturisirea șocantă. Bărbatul ar fi explicat că a scăpat de armă după ce a dezmembrat-o în bucăți, care au fost apoi aruncate în diferite locuri. Între cei doi bărbați ar fi existat neînțelegeri, iar armata investighează în prezent dacă nu cumva au existat și alte motive pentru rănire.

Deatlii AICI


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.