Vineri, 29 Martie 2024 - TIRMagazin.ro

Camion avariat de vânt în Moldova

Rafalele de vânt puternic fac prăpăd atât în capitala Republicii Moldova, cât și în alte zone ale țării. În Chișinău un copac s-a rupt și a căzut peste o mașină parcată pe strada Calea Orheiului. Automobilul a fost avariat, iar drumul a fost practic blocat de crengile arborelui.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un român a vândut cu 14.000 euro un camion care nu era al lui

Urmărit internațional de autoritățile maghiare care au emis un mandat de arestare, un călimăneștean a fost prins de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Orașului Călimănești. Vâlceanul în vârstă de 27 de ani este acuzat că a vândut fictiv un camion, încasând fără drept suma de 14.000 de euro.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Mari restricții pentru camioane în Ungaria. Când se poate circula? Programul complet

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Ungaria că Ministerul Construcţiilor şi Transportului (MCT) din această ţară a anunţat introducerea unor restricţii de circulaţie pentru camioanele de mare tonaj (peste 7,5 tone), în perioada 28 martie - 1 aprilie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un microbuz cu 6 persoane s-a răsturnat

​Un microbuz în care se aflau șase persoane s-a răsturnat vineri în localitatea Prisaca Dornei din județul Suceava. Potrivit ISU Suceava, cinci dintre pasageri au suferit diverse traumatisme și au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.