Marți, 13 Iunie 2017 - TIRMagazin.ro

Surpriză de proporții. Încep lucrările la o nouă autostradă

O întâlnire de lucru privind procedurile de expropriere a imobilelor aflate pe coridorul viitoarei autostrăzi Sibiu-Piteşti a avut loc, marţi, la Prefectura Sibiu, urmând să fie identificate toate parcelele cuprinse între locul în care se încheie autostrada Orăştie-Sibiu şi localitatea Boiţa. Identificarea se va face cu ajutorul specialiştilor în cadastru şi al primăriilor din Şelimbăr, Tălmaciu şi Boiţa.

Citeşte mai departe ...

Cine va echipa bolizii din NASCAR

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, anunță un nou acord între brandul MOOG® și competiția NASCAR® Whelen Euro Series, prin care va echipa toate vehiculele aflate în competiție cu piese de direcție și suspensie. Acest acord, vine să completeze parteneriatului de lungă durată cu NASCAR, prin intermediul căruia, începând cu anul 1966, brandul MOOG a purtat spre victorie fiecare campion al competiției Monster Energy NASCAR Cup Series.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Autostrada Prăbușită intră în reparații capitale

Pe 2 km ai autostrăzii A1, tronsonul Orăştie - Sibiu (km 314+000-316+000) se vor executa lucrări de reparaţii constând în injectarea cu suspensie autoîntăritoare ciment-betonită pentru consolidarea terenului şi a rambleului de acces la viaductul peste pârâul Pianu şi drumul agricol. Lucrările vor fi executate în perioada de garanţie de către antreprenorul JV Strabag AG, în baza contractului de execuţie.

Citeşte mai departe ...

Ministrul Transporturilor atacat cu toalete în Parlament. Șoferii NU au unde să facă un duș pe autostradă

La intrarea în România, pe autostradă, dinspre Arad, până în centrul ţării, la Sibiu, nu există staţii de benzină şi toalete normale conform standardelor în vigoare, pe o distanţă de 270 de kilometri, atrage atenţia senatorul liberal Mircea Cazan, într-o interpelare adresată ministrului Transporturilor, Alexandru-Răzvan Cuc.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO INTEGRAL: BOUREANU- BĂTAIE DE STRADĂ CU KO

Fostul deputat Cristian Boureanu este arestat preventiv pentru ultraj, după ce i-a zdrobit mâna cu portiera și i-a zdrobit organele genitale cu genunchiul unui polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei.
Poliția a prezentat public doar un fragment din filmarea făcută de doi polițiști cu un telefon mobil, în care Boureanu îl lovește pe polițist între picioare. În filmarea integrală, pe care o puteți vedea “cu încetinitorul”, se poate vedea și lovitura cu pumnul prin care polițistul “l-a trimis la podea” pe fostul parlamentar.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.