Miercuri, 21 Iunie 2017 - TIRMagazin.ro

VICLEANA COMISIE EUROPEANĂ FACE JOCUL STATELOR CARE ÎI “PRĂJESC” PE TRANSPORTATORII ROMÂNI

Sub deviza "Europa în mișcare: Comisia Europeană ia măsuri pentru o mobilitate curată, competitivă și conectată", autoritățile de la Bruxelles au prezentat măsuri pentru modernizarea mobilității și a transporturilor în Europa. În domeniul mult așteptat al cabotajului și al salariului minim pe oră al șoferilor, CE propune cu viclenie ca “toate operațiunile de cabotaj să facă obiectul unor reglementări locale în ceea ce privește remunerarea” și „aceasta va viza, de asemenea, aplicarea proporțională și eficientă a legislației nivelului minim salarial pentru serviciile internaționale”.
Cu alte cuvinte, CE face brusc o întoarcere de 180 de grade și lasă statele din vestul Europei să facă tot ce le taie capul împotriva transportatorilor din Est.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șoc. Uber decapitat

Co-fondatorul şi directorul general de la serviciul de rezervări de automobile Uber, Travis Kalanick, şi-a anunţat miercuri demisia din funcţie, în urma presiunilor venite de la investitorii companiei, informează un articol publicat în "New York Times", preluat de Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.