Infrastructura

JAF! Ministerul Transporturilor plătește 2.200 de euro pe un metru de drum rebilitat FĂRĂ LICITAȚIE

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit firmei de construcţii Semcor, din Craiova, judeţul Dolj, un contract de 1,54 milioane lei (332.000 de euro), fără TVA, pentru pentru reabilitarea unei porţiuni de 150 de metri din Drumul Naţional 7A (DN7A), potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Citeşte mai departe ...

Încă un contract de AUTOSTRADĂ aproape reziliat

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, i-a solicitat vineri constructorului lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva să decidă în cel mult o săptămână dacă poate continua lucrările pe acest tronson, în condiţiile în care acestea înaintează greu de un an de zile, potrivit paginii de Facebook a Ministerului Transporturilor. 

Citeşte mai departe ...

Exclusiv. TOATE PROIECTELE DIN INFRASTRUCTURĂ AU FOST DEFAZATE CU UN AN. NICIO INVESTIȚIE NU A FOST FINALIZATĂ ÎN 2017

Programul de guvernare al premierului Vasilica Dăncilă este în proporție de 99% copy/paste după Programul de guvernare al fostului premier Sorin Grindeanu, deși între cele două momente ale elaborării lor există o diferență de un an de zile. Concluzia: 2017 a fost un an de sacrificiu, fără realizări, pentru infrastructura rutieră.

Citeşte mai departe ...

Denivelări pe AUTOSTRADA prăbușită acum 3 ani

Pe Autostrada Sibiu-Orăştie a apărut o „denivelare” care impune restricţionarea circulaţiei, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) precizând că fenomenul nu s-a produs pe tronsonul reabilitat, anul trecut, în regie proprie, respectiv lotul III, dintre localităţile Cunţa şi Sălişte, aşa-zisa „autostradă scufundată”.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.