VIDEO: Premiul VESTA INVESTMENT la Gala Premiilor Revistei TIR 2017 Recomandat

VIDEO: Premiul VESTA INVESTMENT la Gala Premiilor Revistei TIR 2017

Anca Avramescu, Marketing and PR Manager la Vesta Investment a decernat premiul: „Vesta Investment îi oferă doamnei Alina Burlacu premiul pentru merite deosebite în asigurarea siguranţei rutiere şi pentru aportul determinant în oganizarea cursurilor de auditori de siguranţă rutieră”.

Alina Burlacu, consilierul Premierului Dacian Cioloş pentru Infrastructură şi Siguranţă Rutieră: „Mulţumesc pentru invitaţie şi pentru premiu. Mă simt onorată să reprezint Guvernul aici şi, aşa cum toţi am simţit, a fost un an cu multe provocări, cu multe dificultăţi. Ne-am asumat ceva la începutul anului. Zic că ne-a şi reuşit o parte. Strategia Naţională de Siguranţă Rutieră o avem, în sfârşit, după ce ani de zile a fost în elaborare şi, respectiv, în avizare. Acum o lună de zile a fost prezentată şi aprobată de Guvern. Am reuşit deblocarea Legii 265/2008, care era blocată de ani de zile.
Primele cursuri de auditori în siguranţa rutieră sunt acum în desfăşurare cu o serie de 50 de persoane. Am reuşit să facem ceva pentru siguranţa rutieră şi sper să se şi vadă aceste măsuri, pentru ca numărul accidentelor să scadă”.

"OSCARURILE TRANSPORTURILOR ROMÂNEŞTI", ACORDATE LA GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2017

Peste 300 de persoane din industria transporturilor şi activităţile conexe, precum şi un mare număr de oficiali au participat la Gala Premiilor Revistei TIR, care a avut loc, pe 25 noiembrie 2016, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase".
În acest an, s-au decernat premii pentru 12 categorii. Pentru primele nouă categorii, câştigătorul a fost stabilit în urma voturilor exprimate de către un juriu format din membrii Consiliului Director al UNTRR şi reprezentanţii companilor partenere ale evenimentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.