Miercuri, 07 Iunie 2017 - TIRMagazin.ro

UNTRR solicită Comisiei Europene să renunțe la aplicarea unui dublu standard în privința odihnei săptămânale în cabina vehiculului

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR solicită Comisiei Europene să renunțe la aplicarea unui dublu standard în interpretarea Regulamentului 561/2006 - care nu interzice șoferilor efectuarea odihnei săptămânale în cabina vehiculului. Semnalăm cu îngrijorare că actualele interpretări abuzive, contrare prevederilor acestui regulament european în vigoare, introduse de Belgia, Franța (2014) și Germania (2017), prin care aceste țări interzic efectuarea perioadei de repaus săptămânal normale în vehicul, în loc să fie sancționate prin măsuri concrete la nivel european, sunt preluate de Comisia Europeană în propunerile sale de modificare a Regulamentului 561/2006, în defavoarea transportatorilor rutieri români și din estul Europei.

Citeşte mai departe ...

Ziua porților deschise la Midocar

În acest weekend, acoperim asfaltul cu gazon și montăm șezlongurile, punem culori pe cer și redeschidem porțile reprezentanței MIDOCAR Vitan pentru a 4-a ediție a micro-festivalului urban Graffiti Wrooom. Vor fi aici cele mai interesante proiecte și comunități din oraș, mașini clasice și noi, dar și display-uri senzaționale cu modelele aniversate în acest an.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Renault anunță 500 de locuri de muncă

Grupul Renault România are, anul acesta, cinci sute de locuri de muncă disponibile pentru toate nivelurile de pregătire, a declarat marţi, la Oradea, Yves Caracatzanis, directorul general al Grupului Renault România şi directorul general Automobile Dacia, în cadrul unei conferinţe de presă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.