Cluj-Napoca–noua locație Raben în România

Cluj-Napoca–noua locație Raben în România

Noul site al Raben Logistics România din Cluj-Napoca s-a deschis pe 15 mai 2017, astfel încât societatea dispune acum de 4.300 m2 de depozite x-dock în trei locaţii (București, Arad și Cluj-Napoca) pentru a servi clienţii săi din Romania.


"Am ales Cluj-Napoca pentru noua noastră locație, deoarece se dezvoltă semnificativ, şi depozitul este într-o zonă industrială ușor accesibilă, aproape de autostradă. Dacă dorești dezvoltarea unei rețele de distribuție puternică în România, trebuie sa fii prezent în Cluj." - a spus Valentin Storoj, Directorul General al Raben Logistics România pentru a explica motivele alegerii.
Orașul are o importantă relație cu Ungaria, astfel încât este de așteptat ca această acțiune a Raben să simplifice de asemenea transportul de mărfuri ale clienților săi între cele două țări. Compania poate acum să își servească clienţii care au nevoie de transport intern și internațional de la o zonă de 1.300 m2 cu trei cheiuri de încărcare şi patru angajați.
Raben Logistics România este în România din 2016 în București și Arad cu 20 de angajați. Compania este un partener competent în transportul în regim de grupaj, parțial și camion plin cu destinații naționale și chiar internaționale. Compania oferă în România soluții personalizate pentru clienți indiferent de dimensiunea şi sectorul companiei clienților.
”Grupul nostru de clienți are fabrici în Transilvania și noi trebuie să oferim cele mai bune soluții pentru ei. Cluj Napoca este cel mai mare oraș din Transilvania" - a spus Valentin Storoj.
Planurile companiei pentru viitor includ extinderea în Cluj-Napoca, de asemenea oferind servicii de logistică de antrepozit pentru clienţii săi, dacă este necesar.

Raben Group
Raben Group este un operator de logistică ce furnizează servicii companiilor mici, mijlocii şi mari care au decis să-și externalizeze serviciile complexe de logistică. 85 de ani de experiență şi de recunoaștere câștigată pe piață în această perioadă ne permite să construim şi să menținem relații pe termen lung cu Clienţii noștri în conformitate cu motto-ul: ”partenerul dumneavoastră de logistică." Raben Group oferă servicii în domeniul: servicii complexe de logistică - Contract de logistică, Rețea rutieră (Interne și Internaționale și de Est), logistică nouă, imagine FTL și Intermodal şi Mare și Aer. Are propriile sucursale în 12 țări europene, angajează 9.500 de oameni și are ca. 1.150.000 m2 de spațiu de depozit la dispoziția sa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.