Vineri, 12 Ianuarie 2018 - TIRMagazin.ro

CNAIR-Demolatorul se întoarce!

UPDATE: Consiliul de Administrație al CNAIR și-a reluat ședința la ora 16.00 și în mai puțin de 30 de minute a decis să îi prelungească pentru "o perioadă scurtă" mandatul de director general interimar al lui Ştefan Ioniţă. Ministrul Felix Stroe s-a răzgândit în ultimul moment, după ce i-a văzut lui Narcis Neaga fișa profesională. El le-a făcut oferte pentru poziția de director general unor angajați mai vechi cu poziții înalte în Companie: Cristian Andrei și Radu Munteanu. Cei doi au refuzat oferta ministrului. Astfel că, fără nicio alternativă, Felix Stroe a decis să îi mai lase timp de gândire și i-a prelungit lui Ioniță interimatul cu încă 4 luni.

Şedinţa Consiliului de Administraţie a CNAIR de azi, 12 ianuarie 2017, a fost întreruptă brusc. Toţi membrii CA au fost chemaţi "la ordin" la ministrul Transporturilor, Felix Stroe.
Membrii Consiliului urmează să decidă azi dacă îi prelungesc cu 6 luni mandatul de director general interimar al lui Ştefan Ioniţă.
Se pare că Stroe a cedat presiunilor şi vrea să îl readucă la conducerea CNAIR pe controversatul Narcis Neaga, fostul şef al CNADNR scăpat ca prin minune de puşcărie, care se vrea din nou un mare maestru păpuşar al Companiei de Drumuri.

Citeşte mai departe ...

200 de străzi din București sunt NEASFALTATE

In Bucuresti sunt peste 200 de strazi neasfaltate, unele fara retele de apa si canal, potrivit informatiilor obtinute de Hotnews.ro de la primariile de sector si Primaria Capitalei. Cele cateva mii de oameni care locuiesc aici traiesc ca in Evul Mediu. In sectorul 1 sunt 62 de strazi, in Sectorul 2 niciuna, in Sectorul 3 - 34, in Sectorul 4 - 24, Sectorul 5 -31 si Sectorul 6 - 23. Primaria Capitalei mai are in administrare circa 50 de strazi de pamant, 26 fiind in Cartierul Henri Coanda. Fiecare institutie avea obligatia sa asfalteze strazile pe care le are in administrare. Desi in 2017 aceste institutii au dat sute de milioane lei pentru organizarea de spectacole si targuri sau spatii verzi, pentru rezolvarea acestei probleme nu s-au gasit nici resurse, nici timp.

Citeşte mai departe ...

Salariile în INDUSTRIA AUTO au EXPLODAT

Câştigul salarial mediu nominal net a fost în noiembrie de 2.464 lei, în creştere faţă de luna precedentă cu 72 lei (+3%), iar valorile cele mai mari ale câştigului salarial mediu nominal net s‐au înregistrat în activităţi de servicii în tehnologia informaţiei, inclusiv activităţi de servicii informatice (6.157 lei), iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante (1.409 lei), a anunţat vineri Institutul Naţional de Statistică (INS).

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.