Luni, 08 Ianuarie 2018 - TIRMagazin.ro

A mai răsărit la CNAIR un Studiu de Fezabilitate

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A. în calitate de Autoritate Contractantă/Beneficiar, pe de o parte și S.C. ALPHACONSULT & ENGINEERING S.R.L., în calitate de Prestator, au încheiat în data de 28.12.2017, Contractul de Servicii ”Completarea Studiului de Fezabilitate pentru ”Construcția Variantei de Ocolire Mihăilești” și Elaborarea Documentației Suport pentru Cererea de Finanțare”, nr. 101237.

Citeşte mai departe ...

Guvernul cere ajutor privat ca să ia bani europeni pentru autostrăzi

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A. în calitate de Autoritate Contractantă/Beneficiar, pe de o parte și S.C. ALPHACONSULT &ENGINEERING S.R.L., în calitate de Prestator, au încheiat în data de 28.12.2017, Contractul de Servicii ”Elaborarea documentației suport pentru Cererea de Finanțare pentru ”Autostrada Brașov-Târgu Mureș-Cluj-Oradea, Sector 3 Gilău-Borș+Finalizarea Lucrărilor la Nodul Gilău și Conexiunea dintre Secțiunea 2B cu Subsecțiunea 3A Drumul de legătură Centura Oradea (girație-Calea Sîntandrei)-Autostrada A3 (Biharia)””, nr. 101236.

Citeşte mai departe ...

Fost Director al CNAIR, acuzat de o MITĂ uriașă

Marin Anton, fost deputat PNL şi secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Adrian Ionescu, fost director în CNADNR au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, luni, pentru luare de mită, respectiv complicitate la această infracţiune. Marin Anton este acuzat că a primit mită aproximativ 5,3 milioane de euro de la compania care a realizat noul terminal al Aeroportului Otopeni.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.