Miercuri, 17 Ianuarie 2018 - TIRMagazin.ro

CNAIR intervine cu aproape 3000 de utilaje

 Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) este pregătită să intervină cu utilaje de deszăpezire după intrarea în vigoare a Codului portocaliu de ninsori şi viscol ce va afecta jumătate din ţară, în timp ce pentru zona Iaşi, unde se aşteaptă cele mai multe probleme în noaptea de miercuri spre joi, sunt disponibile 22.000 de tone de sare şi 422 de utilaje, a declarat miercuri, Radu Munteanu, director general adjunct în cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ce drumuri sunt acoperite cu zăpadă

 Centrul Infotrafic din cadrul IGPR informează că, în jurul orei 22,00, pe drumurile naţionale DN1 şi DN1A din zona montană a judeţului Prahova ninge abundent şi s-a format un strat de zăpadă de 2-3 centimetri, circulându-se în condiţii de iarnă. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UNTRR: 30.000 de vehicule vor plăti mai mult pentru roviniete

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) atrage atenția că proiectul de Ordonanță a Guvernului pentru modificarea anexei nr. 1 la Ordonanța Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România afectează cel mai mult cele aproximativ 30.000 de autovehicule de transport marfă cu masă maximă autorizată între 3,5 tone și 12 tone.

Citeşte mai departe ...

Este cel mai bun an pentru SAMSARII de mașini

Piaţa maşinilor rulate din import a atins anul trecut cel mai ridicat nivel de când există statistici, crescând cu 74% faţă de 2016, până la jumătate de million de unităţi, potrivit unei analize realizate de Autovit.ro pe baza datelor oferite de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.