VIDEO. Un șofer profesionist român a încercat să îi dea polițistului o șpagă de 20 de euro Recomandat

VIDEO. Un șofer profesionist român a încercat să îi dea polițistului o șpagă de 20 de euro

Poliţistul timişorean Valer Kovacs a refuzat, vineri, o nouă şpagă pe Autostrada A1 Lugoj – Deva, după ce, aproape de coborârea de pe autostradă, la Margina, a oprit pentru control un autocamion.

spaga oferita politistului de un sofer de camion

Imediat după ce a deschis portiera maşinii, şoferul a scos o bancnotă de 20 de euro, pe care i-a oferit-o, cu încredere, agentului de poliţie.

“Pentru ce?”, a întrebat Valer Kovacs. “Ca să aveţi de cafea, să mă lăsaţi să plec, să ajung şi să dorm undeva. Vă rog să mă lăsaţi să plec”, a insistat şoferul de camion.

“Întâi facem o testare cu fiola şi apoi poţi să pleci”, a continuat omul legii, care a sesizat că ceva nu este în regulă cu conducătorul auto.

Surpriza a fost totală, imediat după ce bărbatul a suflat în etilotest: deşi era ora 9 dimineaţa, şoferul de camion avea o alcoolemie de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă că procentul de alcool din sânge era de peste 3 mg/l.

Au fost sesizaţi ofiţerii DGA Arad, iar şoferul va răspunde atât pentru dare de mită, cât şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Înregistrarea audio-video efectuată cu body-cam-ul a fost postată pe Facebook, unde a adunat, deja, un mare număr de vizualizări şi de comentarii.

De menţionat că, de când patrulează pe autostradă, incoruptibilul poliţist bănăţean s-a depistat peste 25 de cazuri de dare de mită, denunţându-i pe conducătorii auto care duc mai departe tradiţia şpăgii pe şosele patriei.

La ieşirea din schimb, agentul şef Valer Kovacs a transmis: “Au fost constatate trei infracţiuni: alcoolul la volan, dare de mită, conducere cu permisul anulat. 20 de euro a vrut să ofere şpagă… A refuzat recoltarea de probe biologice la spital. Ieri am mai avut un flagrant cu 100 de euro.”


AIC DEALER OTOKAR


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.