VIDEO. Boița. Cum s-a produs carambolul de pe autostradă, soldat cu un mort Recomandat

VIDEO. Boița. Cum s-a produs carambolul de pe autostradă, soldat cu un mort

Un om a murit în carambolul de pe autostradă, care s-a produs joi, 18 aprilie din cauza carosabilului umed, vitezei și lipsei semnalizărilor.

Pe internet a fost publicat un video de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul în care primul automobil derapează și se lovește de parapetul metalic.

Din spate vin două camioane fără a încetini și trec mai departe între mașina avariată și bara de protecție a acesteia, care a sărit în urma impactului.

Apoi mai vin două automobile și două Tir-uri, care reușesc să reducă un pic din viteză - dar nimeni nu pornește avariile și trec pe alături.

În acest timp, fără a observa că în fața lor se circulă încet, alte două mașini trec de locul accidentului, evitând la limită un impact, iar când mai târziu se apropie încă două camioane, din spate vine cu viteză mai întâi un microbuz care se oprește într-un camion(șoferul căruia a murit ulterior), apoi un automobil nu reușește să controleze volanul și derapează între acestea, lovind parapetul.

Urmăriți mai jos imaginile, transmise ulterior de reprezentanții DRDP Brașov (de la minutul 13:50).

Amintim că, potrivit poliției, accidentul a avut loc joi, 18 aprilie, pe autostradă, pe sensul de mers Sebeș - Vâlcea, în zona Veștem/Boița, fiind implicate trei persoane și două vehicule: un microbuz transport marfă, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din București și un ansamblu TIR condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Gorj.

Șoferul microbuzului a fost transportat la spital, în stare gravă. A doua zi bărbatul a murit la spital.

Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, în ciuda eforturilor depuse pentru a-l salva, pacientul de 50 de ani, a decedat în cursul acestei zile, din cauza rănilor grave suferite.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.