VIDEO Un constructor de pe Autostrada București, amenințat cu rezilierea

VIDEO Un constructor de pe Autostrada București, amenințat cu rezilierea

Secretarul de stat Ionel Scrioșteanu a anunța că a ajuns primul camion de asfalt pe lotul 3 sud al Autostrăzii București, iar, în acest moment, se așterne primul strat de asfalt pe un sector al acestui lot. În același timp, el îi amenință pe constrcutori cu rezilierea.

✅️ au fost realizate porțiunile experimentale de asfalt
✅️ a început așternerea stratului de asfalt AB 22,4, 12 cm grosime pe sectoarele cu BSC executat
✅️ au fost montate aparatele de reazem la pasajul peste Autostrada București - Pitești #A1, aferent nodului rutier dintre A0 și A1
✅️ constructorul execută lucrări atât la corpul autostrăzii, cât și la structuri
Ritmul pe acest șantier este încă slab, chiar dacă în ultima perioadă a fost observată o mobilizare ușor îmbunătățită din partea constructorului, care sper să fie ca urmare a conștientizării faptului că este absolut necesar ca acest lot să fie dat în trafic anul viitor.
Am mai spus și repet faptul că acest lot este cel mai important dintre loturile de autostradă pe care trebuie să le dam în trafic în 2024, iar acest contract va fi încheiat anul viitor, fie cu darea în trafic a celor 18 km, fie cu reziliere, penalități și certificat negativ. Astfel, vom depune toate eforturile ca Lotul 3 Sud să fie deschis circulației, dar în aceeași măsură vom susține și rezilierea contractului, dacă într-un timp optim nu va fi mobilizarea necesară pentru finalizarea acestor lucrări anul viitor.


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.