VIDEO. Șofer de camion, prins beat criță în traficul din județul Brașov Recomandat

VIDEO. Șofer de camion, prins beat criță în traficul din județul Brașov

Un șofer profesionist a fost prins beat criță la volanul camionului în traficul din județul Brașov.

sofer camion beat

„La data de 05 februarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe DN 73, din direcția stațiunii Bran, spre stațiunea Râșnov, un autocamion s-ar deplasa în mod haotic, fără a respecta regulile de circulație.

În timp scurt, polițiștii au depistat și au oprit pentru control autocamionul, iar după ce a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani, acesta a fost testat din punct de vedere al consumului de alcool. Rezultatul testării a indicat o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu certitudine a cantității de alcool consumată“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.