VIDEO. Șofer de camion, filmat de camera de supraveghere pe care o fura dintr-o parcare de pe DN7 Recomandat

VIDEO. Șofer de camion, filmat de camera de supraveghere pe care o fura dintr-o parcare de pe DN7

Un șofer de camion a fost surprins de camera de supraveghere pe care o fura chiar în noaptea de Paște, pe DN7, între Pecica și Nădlac, în Arad.

Imaginile au fost publicate pe contul de Facebook al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, cea care montase camera într-o mică parcare.

Locul, deși destinat opririlor de urgență, fusese transformat de cei care tranzitează zona într-un depozit de gunoi, astfel că cei de la DRPD Timișoara au decis să-l curețe și apoi să monteze o cameră de supraveghere, pentru a-i surprinde pe cei care aruncă acolo deșeuri.

„La fiecare informare pe care o facem cu privire la activitățile de salubrizare din parcările de pe drumurile naționale, ni se recomandă să montăm camere de supraveghere. Un asemenea punct negru, unde se aruncau foarte des deșeuri provenite din gospodării sau materiale de construcție, este pe DN 7, între Pecica și Nădlac. A fost montată recent o cameră de supraveghere, dar… aparatul a fost furat. SDN Arad a transmis imaginile de mai jos, needitate, către Poliție, pentru identificarea persoanei și recuperarea prejudiciului”, e postarea care însoțește imaginile video.

În ele se vede cum un camion Volvo intră cu viteză în parcare, frânează chiar sub camera de supraveghere, apoi șoferul face o manevră pentru a poziționa cabina în locul dorit.

Trec câteva secunde, timp în care cel mai probabil el se mută de pe scaunul șoferului pe cel din dreapta.

Apoi se deschide portiera din stânga, omul se ridică deasupra cabinei, întinde mâna și ia camera care-l filma, o smulge și imaginea se înnegrește.


ETC IVECO GALATI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.