Un șofer de camion nu a păstrat distanța. Au fost mai mulți răniți Recomandat

Un șofer de camion nu a păstrat distanța. Au fost mai mulți răniți

Accidentul de astăzi de la Bodești, soldat cu 4 victime, a fost provocat de un șofer de camion, în vârstă de 50 de ani, din Salonta- județul Bihor.

Pe fondul nepăstrării distanței în mers, acesta a lovit din spate un autoturism condus de o femeie, acesta fiind proiectat într-o autotilitară cu aceeași direcție de deplasare, condusă de o femeie de 37 de ani, din județul Bacău. La spital a fost transportat și un copil în vârstă de un an. ”La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Bodești.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 50 de ani, conducea un ansamblu de vehicule, pe DN15C, din direcția Târgu-Neamț spre Piatra-Neamț, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de un autoturism ce se deplasa în fața sa, condus de o femeie în vârstă de 42 de ani.
În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară condusă de o femeie în vârstă de 37 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane, cu vârste cuprinse între2 și 43 de ani, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani.

Toți participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă”, a declarat insp.Ciofu Ramona.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.