VIDEO. Indicatoarele de pe autostrada Arad-Nădlac, subiect de glume, printre șoferi și polițiști Recomandat

VIDEO. Indicatoarele de pe autostrada Arad-Nădlac, subiect de glume, printre șoferi și polițiști

"Misterul" indicatoarelor de pe autostrada Arad-Nădlac a devenit un subiect de glume, printre șoferi și polițiști, pe rețelele sociale.

Pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii Arad-Nădlac au fost montate panouri informative care arată mai degrabă ca niște piese de puzzle.

Din ele lipsesc fâşii de tablă care indică ieşirile de pe şosea, iar șoferii au început să facă glume pe seama lor, în mediul online.

De multe ori, şoferii nefamiliarizaţi cu şoseaua de mare viteză Arad-Nădlac sunt puşi în dificultate, neştiind care sunt ieşirile de pe autostradă sau unde duc aceste ieşiri.

Aceste nereguli au devenit subiect de glume, chiar și printre polițiști. Cei mai inventivi dintre agenți posteaza clipuri informative pe TikTok, mai ales că așa-zisele panouri informative de pe autostradă mai degrabă îi bagă în ceață pe șoferi.

"Lipseau jumătăți de panou. În urma aplicării sancțiunii, am văzut că au început să se reabiliteze, dar încă sunt bucăți care lipsesc și sunt de luni de zile demontate. Sunt lipsă, distruse, și sunt un real pericol", explică un agent de la Rutieră.

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi au sesizat de mai multe ori Direcţia Regională de Drumuri Timişoara, iar acum aceştia spun că problema se va rezolva.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.