VIDEO 12 ani de pușcărie pentru doi bărbați care au incendiat un camion. Șoferul a stat în comă Recomandat

VIDEO 12 ani de pușcărie pentru doi bărbați care au incendiat un camion. Șoferul a stat în comă

Miercuri, Procuratura Publică (OM) din Țările de Jos de Est a cerut pedepse cu închisoare de 12 ani și 10 ani împotriva unui bărbat de 47 de ani din Haga și, respectiv, a unui bărbat de 51 de ani din Delft. Cei doi ar fi incendiat un camion în Doesburg pe 20 august 2020. Șoferul, care dormea ​​în cabină, a fost grav rănit. Abia a scăpat de moarte.

Imaginile CCTV arată doi bărbați stropind camionul cu benzină și dându-i foc. Poliția și justiția i-au găsit pe bărbați, cercetând informațiile de trafic și datele telefonice. Acest lucru a adus în imagine mașina cu care bărbații ar fi condus pe 20 august 2020.


Ambii suspecți au mărturisit că au dat foc camionului. Ar fi făcut asta în numele unui bărbat de 45 de ani din Dordrech. Bărbatul de 45 de ani le-ar fi pus la dispoziţie două bidoane, un set de plăcuţe de înmatriculare şi adresa firmei.

Parchetul i-a acuzat pe cei doi de tentativă de omor în asociere și incendiere intenționată săvârșită în asociere. Procurorul a precizat că cei doi ar fi putut ști că cineva doarme în cabină. 

Șoferul a reușit să iasă din incendiu. A suferit arsuri pe o mare parte a corpului. Victima a fost în comă timp de șapte săptămâni, scrie https://www.ttm.nl.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.