Un șofer de camion și-a dat demisia imediat după ce a câștigat la loto Recomandat

Un șofer de camion și-a dat demisia imediat după ce a câștigat la loto

Un șofer de camion din Marea Britanie și-a dat demisia la câteva minute după ce a aflat că el și soția sa au câștigat la loto, relatează Business Insider.

Tony Hedley, în vârstă de 68 de ani, și soția sa, Christine, au câștigat 166.666 de lire sterline fiecare, adică aproximativ 210.000 de dolari, la People's Postcode Lottery, a relatat BBC.

Hedley, din Newcastle, Anglia, se afla în camionul său când a aflat vestea cea mare. El a spus că, la câteva minute și-a sunat angajatorul și i-a spus: "Nu mai vin mâine, iar aceasta este ultima mea tură".
The Independent l-a citat pe Hedley, care a condus un camion timp de 42 de ani, spunând: „M-am întors la bază, am lăsat remorca, iar managerul meu a spus: «Norocosule», mi-a strâns mâna și mi-a urat toate cele bune“, a povestit el. „Am muncit toată viața mea și cred că e timpul să iau o pauză. Când au dezvăluit plicul, a fost pur și simplu suprarealist“, a adăugat el.

Cuplul a declarat că plănuiește să își folosească câștigurile pentru a-și renova baia și grădina și pentru a se bucura de o vacanță în Scoția.

Și soția sa, Christine Hedley, a fost la fel de emoționată: „Încă este incredibil; mă trezesc dimineața și mă gândesc: am visat asta?“.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.