Un coșmar la granița cu România - camioanele au așteptat 5 ore pentru a intra în Bulgaria

Un coșmar la granița cu România - camioanele au așteptat 5 ore pentru a intra în Bulgaria

Camioanele care părăsesc teritoriul României prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu trebuie să aștepte cinci ore la graniță din cauza unui protest al organizațiilor societății civile din Bulgaria.

Anterior a devenit clar că astăzi la Ruse este organizat un protest "Pentru aer curat". Participanții au organizat o procesiune auto din partea centrală a orașului până la sensul giratoriu din zona punctului de trecere a frontierei Podul Dunării și au blocat traficul.

Cu această ocazie, într-un mesaj transmis Agerpres, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a recomandat conducătorilor auto să folosească și alte puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria.

Inspectoratul este informat că protestele organizațiilor societății civile vor avea loc la Ruse, pe 11 și 12 noiembrie. Luate pentru măsurile necesare care să asigure buna circulație prin punctul de control, a precizat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Române Giurgiu, recomandând utilizarea altor puncte de la frontiera cu Bulgaria.

Potrivit Poliției de Frontieră Române, timpul de așteptare la frontieră la ieșirea din România pentru camioane este de 5 ore, iar la intrare – de 60 de minute. Mașinile așteaptă ieșirea din România 20 de minute, iar intrarea - 40 de minute, relatează Agerpres.

Camioanele care așteaptă să părăsească România prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu au format o coadă de aproape 10 km, notează agenția.


CEFIN CAMION FEST


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.