Un autobuz plin cu români și moldoveni s-a făcut scrum pe o autostradă

Un autobuz plin cu români și moldoveni s-a făcut scrum pe o autostradă

Un autobuz plin cu români și moldoveni s-a făcut scrum pe o autostradă din Austria. Potrivit diplomației de la Chișinău, autocarul, cu numere de înmatriculare românești, la bordul căruia se aflau 60 persoane, cetățeni moldoveni și români, a luat foc pe autostrada de centură.

Un autobuz care transporta cetățeni moldoveni din Spania, spre Republica Moldova, a luat foc, din mers, în Austria.

Imaginile video au fost făcute publice de portalul esp.md. Potrivit primelor informații, în urma incendiului, niciun pasager nu a avut de suferit.

NM a contactat pentru mai multe detalii reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău.

 

Potrivit diplomației de la Chișinău, autocarul, cu numere de înmatriculare românești, la bordul căruia se aflau 60 persoane, cetățeni moldoveni și români, a luat foc pe autostrada de centură a Vienei – A21, în direcția Vösendorf. Acesta se îndrepta din Spania spre România și Republica Moldova.

„Ambasada Republicii Moldova în Viena se află în contact permanent cu șoferii autocarului. Aceștia au comunicat că toți pasagerii au fost evacuați, fără ca cineva să fi fost rănit”.

Incident fără victime
Conform informațiilor preliminare oferite de către poliție, autocarul este înmatriculat cu numere românești, iar remorca acestuia cu numere de înmatriculare moldovenești. Autocarul a luat foc la ora 14:00, în ziua de 31 iulie, fiind distrus de flăcări în circa 10 minute, cauza fiind neclară, pe când remorca a fost decuplată la timp de autocar și nefiind cuprinsă de flăcări.

Conform informațiilor prezentate de către șoferi și de către pasageri, aceștia au fost escortați de poliție la o benzinărie din apropierea locului producerii incidentului, fiind în așteptarea unor unități de transport pentru a-și continua traseul spre România și Republica Moldova.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.