Șofer de autoutilitară, mort după un accident cu un camion Recomandat

Șofer de autoutilitară, mort după un accident cu un camion

Un șofer de 35 de ani a murit după ce a intrat în plin cu autoutilitara într-un camion. Din cauze încă necunoscute, bărbatul a ajuns cu vehiculul pe celălalt sens de mers, iar impactul nu a mai putut fi evitat.


Ambii conducători auto au rămas captivi între fiare. Intervenția pompierilor a fost dificilă.

Accidentul a avut loc pe Șoseaua de Centură a orașului Târgu Mureș. Autoutilitara condusă de bărbatul în vârstă de 35 de ani a ajuns pe contrasens, unde a izbit camionul. Șoferul mastodontului ar fi încercat să evite impactul, spun martorii, dar în zadar, relatează stirileprotv.ro.

Șofer de camion: „Noi îl așteptam la lucru să aducă niște cabluri și ne-a anunțat șeful că a fost un eveniment și am venit repede încoace”.

Ambii conducători auto au rămas captivi în vehicule și a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Cristian Porav, adjunct șef al Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș: „În cele două autovehicule se aflau două persoane încarcerate. Una de cod negru, cealaltă de cod roșu. S-a acționat pentru descarcerarea persoanei de cod roșu, care ulterior a fost predată echipajelor medicale pentru acordarea îngrijirilor medicale. A fost o intervenție dificilă din cauza poziției autoturismului”.

Hărșan Laura, medic serviciul de ambulanță județean Mureș: „Au fost două victime, la una din păcate prezintă leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă va fi transportată la spital pentru investigații suplimentare”.

Între timp, zona a fost împânzită de polițiști.

Cristian Conțiu, comisar șef Poliția Rutieră: „Din primele cercetări se pare că autoutilitara înmatriculată în județul Brașov, din cauze necunoscute, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coleziune frontală cu un autovehicul înmatriculat în județul Mureș”.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.